Poliie zoekt getuigen overval | Regio15.nl

Poliie zoekt getuigen overval

Den Haag - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op juwelier 'Babylon' aan de Goeverneurlaan. Vrijdag 28 januari om 12.15 uur overviel een nog onbekende man de 48-jarige eigenaar van de zaak.

De verdachte kwam de zaak binnen en deed zich aanvankelijk voor als klant. Hij kocht een sieraad en toen de betaling was afgerond, bedreigde hij de eigenaar met een vurwapen en dwong hem om mee naar het achter gelegen kantoortje te gaan. Daarbij ontstond een worsteling waarbij de eigenaar een hoofdwond opliep. De verdachte dwong de eigenaar tot afgifte van enkele sieraden en verliet hierna de winkel in onbekende richting.  Politieagenten stelden direct na bekend worden van de overval een groot onderzoek in. Daarbij werd gebruik gemaakt van een helikopter.

Van de dader is het volgende signalement bekend; Man circa 30 jaar oud met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij heeft een kaal hoofd en een stevig postuur.De overvaller sprak Arabisch met het slachtoffer. Hij droeg een zwarte wollen jas tot op de heupen met daaronder een zwarte broek.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Laak via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.