Carjacking eindigt in Groningen, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Carjacking eindigt in Groningen, politie zoekt getuigen

Zoetermeer - Een 24-jarige verwarde man uit Bergambacht nam vrijdag 4 februari om 22.45 uur op de Brechtzijde onder bedreiging een auto weg en beeindigde zijn rit in Groningen.

De verwarde man zat in een psychiatrisch centrum van de GGZ in Zoetermeer. Hij mishandelde daar vier medewerkers van het centrum en vernielde een ruit. Op straat bedreigde hij een 64-jarige automobiliste en sleurde deze vrouw uit de auto. Met de gestolen auto reed hij vervolgens weg.

Politieagenten in Groningen zagen op 5 februari om 04.00 uur een automobilist midden op straat stoppen. De automobilist stapte uit en vertelde de agenten dat hij de auto in Zoetermeer had gestolen. De man werd aangehouden.

De medewerkers van de GGZ doen aangifte van mishandeling. De recherche van Bureau Zoetermeer onderzoekt de zaak.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. De recherche wil vooral in contact komen met een aantal jongens die op de Brechtzijde de politie aanspraken. Deze jongens waren getuige van de carjacking. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.