Avondwinkel in Goeverneurlaan overvallen, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Avondwinkel in Goeverneurlaan overvallen, politie zoekt getuigen

Den Haag - De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een avondwinkel in de Goeverneurlaan.

Dinsdagavond 8 februari rond 23.30 uur overvielen twee nog onbekende daders een avondwinkel aan de Goeverneurlaan. Hierbij raakte een 33-jarige medewerker van de winkel gewond toen buiten de zaak een een schot viel. 

Direct na de overval zijn de daders te voet weggevlucht in de richting van de Allard Piersonlaan, richting Rijswijk. Even later zag een getuige twee mannen, vermoedelijk de daders op een zwart met blauwe scooter stapten en wegreden. De scooter is vervolgens door een andere getuige nog gezien op de Linneausstraat. Daarna ontbreekt ieder spoor van de daders.

De recherche startte direct een groot onderzoek in de omgeving van de avondwinkel. Hierbij is onder andere een geurhond ingezet. De politie vesrtuurde een SMS-alert en verstuurde een twitterbericht.

Van de daders is een beperkt signalement bekend: Het zijn twee mannen van rond de 20 tot 30 jaar. Zij droegen beide donkere kleding en hadden een muts op.

Hebt u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Laak via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.