Jongen van Blackeberry beroofd, politie zoekt getuige | Regio15.nl

Jongen van Blackeberry beroofd, politie zoekt getuige

Den Haag - Een 14-jarige Hagenaar is woensdagmiddag 9 februari op het Noordland van zijn mobiele telefoon beroofd.

De jongen fietste rond half vier 's middags op de brug van het Noordland nabij de Praagsingel. Vanuit zijn ooghoeken zag hij een jongen aan komen rennen die een bivakmuts droeg. Deze jongen ging voor de fiets staan en bedreigde de jonge Hagenaar met een mes. Het slachtoffer moest zijn Blackberry telefoon afgeven. Nadat hij dat had gedaan, rende zijn belager weg naar de Praagsingel. Het slachtoffer zag nog dat hij het eerste steegje in rende. Deze steeg komt uit op de Warschaustraat.

Signalement
De verdachte is een jongen van ongeveer 15 jaar oud en 1.65 m lang. Hij heeft een lichtgetinte huid en tijdens de beroving droeg hij een zwarte bivakmuts, een zwarte driekwart jas met een bruine bontkraag, een donkere spijkerbroek en sportschoenen van het merk Nike.

Getuige gezocht
Tijdens de beroving zag het slachtoffer dat er een vrouw achter hem op de brug stond. De politie wil graag in contact komen met deze mogelijke getuige. Volgens het slachtoffer was de vrouw ongeveer 65 jaar oud, 1.70 lang en droeg ze een bril. Ze had grijs haar droeg een grijze driekwart jas. Verder had zij een boodschappentas bij zich. Bent u deze vrouw of kent u deze vrouw neem dan contact op met de recherche van politiebureau Beresteinlaan via 0900-8844.

Verder is de politie op zoek naar mensen die deze verdachte heeft zien lopen in de omgeving van de Praagsingel. Hebt u informatie die kan helpen om deze dader op te sporen, bel dan met de recherche van politiebureau Beresteinlaan via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.