Politie zoekt getuigen straatroof | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen straatroof

Delft - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof waarbij een 20-jarige vrouw zondag 13 februari om 22.20 uur werd beroofd van haar tas. De vrouw liep over de Suezsingel toen haar schoudertas van haar schouder werd getrokken.

Een scooterrijder blokkeerde de vrije doorgang van de vrouw en ging daarbij voor haar stilstaan.  Waarna iemand anders de schoudertas van de vrouw lostrok. De dader sprong daarna achterop de scooter die er vandoor ging. De vrouw rende nog achter de scooter aan, waarbij zij haar andere tas liet vallen. Een tweede scooter die aan kwam rijden, pakte ook die tas van straat op en verdween. De politie stelt een onderzoek in.

Van de scooterrijder is het volgende signalement bekend; man leeftijd circa 20-30 jaar . Hij heeft een breed krachtig postuur. De man heeft een donkere huidskleur. De man die haar tas beroofde droeg donkere kleding en heeft ook een donkere huidskleur.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Powered by Preisvergleich