Agent in vrije tijd voorkomt inbraak, politie zoekt nog getuigen | Regio15.nl

Agent in vrije tijd voorkomt inbraak, politie zoekt nog getuigen

Nootdorp - Een agent in vrije tijd zag woensdag 16 februari omstreeks 11.20 uur dat twee jongens zich nogal verdacht ophielden bij een woning aan de Karel Doormanstraat.

De agent zag dat de twee jongens die op een scooter reden veel belangstelling hadden voor woningen in de Karel Doormanstraat. Eén van de twee stapte af en liep een brandgang in. Even later kwam er een melding binnen dat aan de achterzijde van een woning een man probeerde in te breken. Toen de betreffende man naar de voorzijde van de woning liep hielden inmiddels gewaarschuwde agenten de man aan. De man had een schroevedraaier bij zich. Aan de achterzijde van de woning troffen de agenten braaksporen aan. Ook zijn maatje op de scooter, die even verderop stond te wachten, werd aangehouden. De twee in de leeftijd van 15 en 17 jaar beiden uit Den Haag zitten nog vast voor verhoor. De politie is op nog zoek naar getuigen van deze poging inbraak.

Bent u getuige geweest van deze poging inbraak of heeft u informatie? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.