Steekincident bij feestje | Regio15.nl

Steekincident bij feestje

Pijnacker - De politie hield zaterdag 9 april kort voor middernacht in een woning aan de Prinsenhof twee mannen van 27 en 36 jaar aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident.

Uit onderzoek bleek dat in de woning een feest aan de gang was en dat om nog onduidelijke reden in de woning ruzie ontstond. Hierbij raakte de 27-jarige man uit Delft gewond aan zijn hand. Hij moest in het ziekenhuis worden behandeld. Ook een 36-jarige man uit Zoetermeer raakte gewond. Hij liep meerdere steekwonden op over zijn lichaam. De GGD vervoerde de man naar het ziekenhuis.

Het mes waarmee zou zijn gestoken werd door en speurhnd korte tijd later in de tuin gevonden. Meerdere politie-eenheden hielden toezicht en verleenden ondersteuning aan het onderzoek in en om de woning. Het feest werd beeïndigd.

De 27-jarige Delftenaar werd na behandeling in het ziekenhuis aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij en ingesloten voor nader verhoor. Dat gold ook voor het 36-jarige slachtoffer. De recherche stelt een onderzoek in naar het steekincident. Meerdere jongeren werden als getuige genoteerd en zij worden later op het bureau uitgenodigd voor een verklaring.