Meisje beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Meisje beroofd, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een aantal verdachten beroofden woensdag 4 mei om 21.45 uur in een tramhokje aan de Brouwersgracht een 17-jarige Haagse van haar mobiele telefoon.

Het slachtoffer was met tram 6 vanaf het Spui naar de halte op de Brouwergracht gereden. Daar had ze afgesproken met een vriend. Toen ze daarop wachtte, kwamen er enkele mannen links van haar in het tramhokje staan. Drie andere mannen die in het tramhokje aan de overkant stonden, kwamen plotseling ook bij het meisje staan. Vervolgens zette een van de mannen een scherp voorwerp op de keel van het slachtoffer en voelde ze ook een scherp voorwerp in haar zij. Zo werd het slachtoffer gedwongen haar mobiele telefoon af te geven en verdwenen de mannen in de richting van de Hoge Zand. De daders hebben allen een Noord-Afrikaans uiterlijk.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Jan Hendrikstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.