Vrouw steelt op slinkse wijze gouden ketting | Regio15.nl

Vrouw steelt op slinkse wijze gouden ketting

Den Haag - Een 58-jarige Hagenaar werd zondag 15 mei op slinkse wijze beroofd van zijn gouden ketting.

De man liep omstreeks 18.00 uur, met zijn rollator, op de Weimarstraat toen vanaf de halte van tramlijn 12 een vrouw hem tegemoet kwam lopen. De vrouw sprak de man lachend aan en zat aan zijn hals. Op een gegeven moment ging zij achter hem staan en zat met beide handen aan zijn nek. De gehandicapte man durfde niet te gillen omdat hij bang was dat de vrouw hem zou duwen en dat hij dan ten val zou komen.

Toen de tram eraan kwam, liep de vrouw weg in de richting van de tramhalte. Het slachtoffer heeft niet gezien of de vrouw ook daadwerkelijk in de tram is gestapt. Bij thuiskomst merkte hij dat hij zijn gouden ketting met hanger miste.

Het slachtoffer heeft een vrij duidelijk signalement van de vrouw kunnen geven:

Het was een vrouw met een hindoestaans uiterlijk. Zij was tussen de 30 en 35 jaar oud en was ongeveer 1.70-1.75m lang. De vrouw had een normaal postuur, glad schouderlang haar en een bol, vriendelijk gezicht. Ze was gekleed in een korte groene jas met daaronder een rode blouse en een groene, lange rok met bloemen of stippels. In haar oren droeg de vrouw lange oorbellen met blauw-witte steentjes. In haar bovengebit heeft de vrouw zowel aan de linker- als rechterkant een aantal gouden tanden.

Heeft u zondag iets van deze diefstal gezien of denkt u de vrouw te (her-)kennen op basis van het opgegeven signalement? Neemt u dan contact op met de recherche van Bureau Segbroek via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.


Powered by Steuernachrichten