Politie houdt 2 jongens aan bij straatroof en zoekt 3e verdachte | Regio15.nl

Politie houdt 2 jongens aan bij straatroof en zoekt 3e verdachte

Leidschendam - De politie hield woensdag 1 juni rond 15.00 uur twee jongens aan, een 20-jarige man uit Leiden en een 17-jarige jongen uit Leidschendam.

 De verdachten beroofden op de Liguster een 14-jarige jongen van zijn ketting. De politie is op zoek naar een derde verdachte en getuigen van de straatroof.

Het slachtoffer was met een vriendje onderweg naar de tramhalte toen hij een groepje van drie jongens zag staan praten waarvan er één op de fiets was. De jongen op de fiets sprak het slachtoffer aan op zijn ketting en terwijl hij er naar wees rukte hij die snel van de nek van het slachtoffer. De jongen fietste vervolgens hard weg in de richting van de Noordsingel. De andere twee jongens zijn door de politie aangehouden en zitten nog vast voor verhoor.

Signalement van de fietser:

Negroide jongen van ongeveer 17 jaar oud, slank postuur, droeg een zwarte jas van het merk Gucci. Had een donkerblauwe spijkerbroek aan en zwarte Gucci pet op. Hij droeg een zwart klein model schoudertas. Hij fietste weg op een grijze damesfiets.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam/Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Powered by Preisvergleich