Politie zoekt getuigen van zware mishandeling | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

De politie zoekt getuigen van een ernstige mishandeling op de Luxemburglaan. Een 25-jarige Zoetermeerder liep daarbij blijvend letsel op.


Het slachtoffer kreeg het in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 juni aan de stok met drie mannen. Dat gebeurde omstreeks half vijf toen hij op het terras van een shoarmazaak een broodje at met zijn vriendin. De exacte toedracht is nog onduidelijk, maar er ontstond een woordenwisseling die uitmondde in de mishandeling van de 25-jarige. Het slachtoffer kreeg klappen en  - eenmaal bewusteloos - ook een schop tegen zijn hoofd. Hierna maakten de daders zich uit de voeten.

De 25-jarige liep door de mishandeling onder meer ernstig en blijvend letsel op aan zijn oor.

De man die het slachtoffer sloeg en schopte is een licht getinte man, vermoedelijk van Marokkaanse komaf. Hij is ongeveer 20 jaar oud en zo'n 1.90 meter lang. De verdachte heeft een tenger postuur, donker haar dat aan de achterzijde is opgeschoren. Hij droeg tijdens de mishandeling een zwarte jas, een donkere spijkerbroek, donkere gympen en vermoedelijk een lichtkleurig shirt of overhemd.

Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.