Politie zoekt getuigen straatroof Diamanthorst | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen straatroof Diamanthorst

Den Haag - Een 18-jarige Haagse was donderdag 30 juli rond 23.30 uur slachtoffer van een straatroof. De recherche van Bureau Overbosch is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer wilde de laatste tram nemen op het Kleine Loo en liep naar de halte vanaf de Diamanthorst. Op het Onyxhorst sloeg een nog onbekende man een arm om haar heen en bedreigde haar vermoedelijk met een mes. In het Engels, met waarschijnlijk een Pools accent, vroeg hij om haar geld. Het slachtoffer gaf vervolgens haar tas aan de dader en rende weg, terug in de richting van de Diamanthorst. De dader was blank, ongeveer 1.80 meter lang en tussen de 23 en 25 jaar oud. Hij droeg een zwarte joggingbroek en een donkerblauwe trui met capuchon die hij op zijn hoofd had. Vermoedelijk had de man ook een aaneengesloten snor en sik van een lichte haarkleur.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Overbosch via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.