14-jarige slachtoffer van straatroof: politie zoekt getuigen | Regio15.nl

14-jarige slachtoffer van straatroof: politie zoekt getuigen

Den Haag - Een 14-jarige Hagenaar werd vrijdag 1 juli rond 17.00 uur slachtoffer van een straatroof, bij de tramhalte aan de De La Reyweg.

De jongen liep samen met een vriend vanaf het Paul Krugerplein in de richting van de tramhalte. Onderweg werden zij al aangesproken door twee andere jongens, maar dit negeerden zij. De jongens bleven het tweetal volgen en bij de tramhalte bedreigden zij het slachtoffer. Zijn zakken werden leeggehaald en hij moest zijn telefoon afgeven. De daders vertrokken vervolgens in onbekende richting.

De eerste dader had een blanke huidskleur, ongeveer 15 jaar, zo'n 1.70 meter lang, had een smal gezicht en normaal postuur en kort zwart haar. De andere dader was ook blank, had een rond gezicht en droeg een bril met vermoedelijk een blauw montuur, was ongeveer 15 jaar en 1.70 meter lang. Verder had hij een normaal postuur en wat langer zwart, krullend haar.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.