Avondwinkel overvallen, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Avondwinkel overvallen, politie zoekt getuigen

Delft - De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een avondwinel aan de Voorstraat donderdagavond 7 juli om 23.05 uur.

Even na 23.00 uur liep de man de avondwinkel binnen en bedreigde de eigenaar met een wapen. Het is nog onbekend of de overvaller iets buit gemaakt heeft. De dader is via de Voorstraat rechtaf de Molenstraat op gegaan, en vervolgens vermoedelijk rechtsaf de Verwersdijk.

Signalement van de verdachte:

Het gaat om een blanke man tussen de 20 en 25 jaar oud. De man is ongeveer 1.80 m lang en heeft een normaal postuur. Hij sprak accentloos Nederlands. De man droeg op het moment van de overval een blauwe spijkerbroek, een zwart kort jack (type bomberjack), wit shirt, had een zonnebril op met een dun metalen montuur. De man reed op een herenfiets.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u de overvaller gezien? Als u informatie heeft die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader neemt dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.