Politie houdt man aan na schietpartij | Regio15.nl

Politie houdt man aan na schietpartij

Wassenaar - De politie hield zaterdag 9 juli om 6.00 uur op de N44 een 32-jarige man uit Den Haag aan. De man wordt ervan verdacht een 38-jarige man uit Den Haag in zijn been te hebben geschoten.

Het schietincident vond plaats aan de Pieter Maritzstraat. Een getuige heeft de alarmcentrale gebeld, agenten kwamen hierop snel ter plaatse. Het slachtoffer lag voor de deur van een woning. Vermoedelijk is er een ruzie ontstaan voor de woning, aanleiding van de ruzie is op dit moment nog niet bekend. De verdachte is vervolgens weggereden in de richting van de Den Haag en kon snel door agenten aangehouden worden op de N44. De forensische opsporing heeft uitvoerig onderzoek gedaan in zowel de omgeving van de woning als rondom de locatie van de aanhouding. Het slachtoffer is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht en maakt het naar omstandigheden goed.

De recherche van bureau Wassenaar komt graag in contact met getuigen. Bent u getuige geweest van dit schietincident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Wassenaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.