Niet betalende klant verwondt pompbediende | Regio15.nl

Niet betalende klant verwondt pompbediende

Delft - Een 24-jarige pompbediende raakte zaterdag 16 juli omstreeks 18.25 uur op de Brasserskade gewond aan zijn nek en schouders toen hij een klant wilde tegenhouden die zonder te betalen wegreed.

Het slachtoffer zag dat de auto van de man, een donkergroene BMW, voorzien was van kartonnen kentekenplaten. Toen de verdachte instapte, sprak hij hem aan. Hierop reed de verdachte volgas weg. Hierbij kwam de pompbediende ten val. De verdachte reed echter de doodlopende kant van de Brasserskade op en moest keren. Het slachtoffer wist de man te stoppen. Hij gaf aan spijt te hebben van zijn daad en toch wilde betalen.

Toen de pompbediende half door het raam van de auto hing, gaf de bestuurder wederom volgas, waardoor het slachtoffer een aantal meters werd meegesleurd. Hij raakte hierbij gewond aan zijn nek en schouders.

Bent u getuige geweest van deze diefstal met geweld of hebt u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.