Straatroof Zwedenburg: politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Straatroof Zwedenburg: politie zoekt getuigen

Den Haag - Een onbekende man probeerde woensdag 27 juli om 22.30 uur een 51-jarige Haagse te beroven op het Zwedenburg. De verdachte naderde het slachtoffer van achteren, komende van het Kleine Loo en duwde haar omver.

Vervolgens trok hij aan de schoudertas van de Haagse en dreigde haar met een mes. Het slachtoffer liet de tas echter niet los en schreeuwde om hulp. De verdachte gaf het uiteindelijk op en stapte zonder buit op een fiets. Hij reed weg via het Walenburg in de richting van het Hongarenburg. De verdachte was een getinte jongen tussen de 18 en 20 jaar oud. Hij had krullend haar tot aan zijn schouders en droeg een witte jas en een donkere broek.

Bent u getuige geweest van deze poging beroving of heeft u de verdachte gezien ? Alle informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader is welkom. Neemt u contact op met de recherche van politiebureau Overbosch via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. Volg politiebureau Overbosch op Twitter: @Poloverbosch