Vrouw slachtoffer babbeltruc, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Vrouw slachtoffer babbeltruc, politie zoekt getuigen

Den Haag - Twee tot nu onbekende vrouwen wisten zaterdag 30 juli omstreeks 16.00 uur op geraffineerde wijze de pinpas van een 84-jarige Haagse vrouw te stelen en een groot bedrag van haar rekening te halen.

Het slachtoffer werd in een winkel aan de Stede door een van de vrouwen geadviseerd bij de aankoop van een frituurpan. Nadat zij had betaald met haar pinpas werd zij onderweg naar huis aangesproken door het tweetal. Zij wilden de pan graag nog een keer zien. De vrouwen gingen ieder aan een kant van het slachtoffer staan en keken naar de pan die op haar rollator stond. Vervolgens boden de verdachten de gedupeerde vrouw aan naar huis te brengen, dat zij weigerde. Eenmaal thuis bemerkte zij dat haar pinpas was verdwenen. Bij het blokkeren van de pas bleek dat er in korte tijd een groot geldbedrag van de rekening was afgeschreven.

Heeft u op De Stede de twee vrouwen gezien die rond 16.00 uur in gesprek waren met een oudere dame met een rollator of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van deze daders? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Beresteinlaan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.