Getuigen mishandeling gezocht | Regio15.nl

Getuigen mishandeling gezocht

Wassenaar - De recherche van Bureau Wassenaar komt graag in contact met mensen die woensdag 17 augustus getuige waren van een mishandeling op de Kerkstraat.

Een 45-jarige Wassenaarse fietste omstreeks 15.15 uur met haar hond naast zich over de Kerkstraat. Ter hoogte van de kerk stopte zij omdat haar hond zijn behoefte moest doen. Terwijl de vrouw met haar fiets en hond op de stoep stond, kwamen op de stoep, vanuit de richting van de Schouwweg, een man en een vrouw aanlopen.
Toen zij de Wassenaarse passeerden, riep de onbekende vrouw tegen haar dat ze daar niet mocht fietsen en gaf haar een duw. De fietsster kwam hierdoor ten val en viel tegen een geparkeerde auto. Het stel liep gewoon door waarop de gevallen vrouw haar belaagster uitschold.
Hier was de man niet van gediend. Terwijl de vrouw nog op de grond lag, schopte hij haar tegen haar been en sloeg haar op haar bovenarm.
De Wassenaarse raakte niet gewond en kwam later die middag aangifte doen op het politiebureau.

Van de man en de vrouw zijn de volgende signalementen bekend:
De twee waren beide circa 60 jaar oud. De man was ongeveer 1.80m lang en had een normaal postuur. Hij had donkerblond, sluik, halflang haar. Op zijn gezicht heeft hij een opvallend litteken dat van zijn voorhoofd, langs de rechterkant van zijn neus naar zijn kin loopt. De vrouw was ongeveer 1.65m lang en had eveneens een normaal postuur. Zij had halflang grijs/blond haar.

Heeft u iets gezien van deze mishandeling of meent u het stel te herkennen in het signalement? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Wassenaar via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.


Powered by Preisvergleich