Hardleers | Regio15.nl

Hardleers

Den Haag - Een 54-jarige automobiliste uit Den Haag bleek afgelopen weekend erg hardleers. Zij werd tot twee keer toe betrapt op het rijden onder invloed en het rijden met een ingevorderd rijbewijs.

Agenten zagen de vrouw zaterdag 3 september omstreeks half zes in haar auto op het Eendenplein rijden. De agenten wisten dat de vrouw eerder op de dag was aangehouden voor het rijden onder invloed. Omdat zij veel meer had gedronken dan wettelijk is toegestaan (785 ugl) werd haar rijbewijs ingevorderd en kreeg zij een rijverbod. De vrouw had toen al aangegeven dat zij toch weer zou gaan rijden.

Dat bleek toen de agenten haar aan het eind van de middag op het Eendenplein zagen rijden. De agenten hielden haar aan en lieten haar opnieuw een blaastest doen. Dit keer was de uitslag 590 ugl. Nog steeds meer dan de wettelijke grens van 220 ugl. Zij kreeg opnieuw een rijverbod en processen-verbaal voor het rijden onder invloed en het rijden met een ingevorderd rijbewijs. De vrouw liet doorschemeren toch weer te gaan rijden ondanks dat  ze weer was aangehouden.

De agenten overlegden met de officier van justitie die besloot de auto van de verdachte in beslag te nemen.


Powered by Preisvergleich