Meisje gewond na aanrijding, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Meisje gewond na aanrijding, politie zoekt getuigen

Delfgauw - Een 13-jarig meisje uit Delfgauw fietste maandag 5 september omstreeks 08.30 uur op de Noordeindseweg toen zij van achteren door een auto werd aangereden.

Het meisje fietste ter hoogte van het Virulypad in de richting van de Delftse Hout toen er een auto uit tegenovergestelde richting zag komen. Zij ging aan de kant. Op dat moment voelde zij een duw tegen de achterzijde van haar fiets. Zij reed hierdoor de berm in,  haar fiets viel om en bleef halverwege de sloot in de greppel hangen. Het meisje gleed naar beneden de sloot in. Het slachtoffer kon zelf de sloot uitkruipen en zag toen ze bij haar fiets kwam niemand meer, de beide auto's waren verdwenen. Het vermoeden bestaat dat het meisje van achteren is aangereden door een automobilist.

Het meisje is ondanks het feit dat ze gevallen is en een pijnlijke heup had naar school gegaan, later in de middag werd ze duizelig en misselijk. Haar huisarts constateerde gekneusde nekwervels.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze aanrijding of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met  politiebureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.