Rotterdamse twee keer aangereden | Regio15.nl

Rotterdamse twee keer aangereden

Den Haag - Een 22-jarige Rotterdamse werd donderdagmorgen 15 september op de Vaillantlaan tot tweemaal toe aangereden door dezelfde automobilist. De bestuurder reed beide keren door.

De 22-jarige vrouw reed rond 10.55 uur in haar auto over de Vaillantlaan toen zij door een andere auto van achteren werd aangereden. De bestuurder van dit voertuig reed hierna meteen door. Hierop reed de Rotterdamse achter dit voertuig aan. Bij de eerstvolgende verkeerslichten zette ze haar auto bij de verkeerslichten voor het voertuig dat haar even daarvoor had aangereden.

De vrouw stapte uit om verhaal te halen bij de andere bestuurder. Deze bestuurder reed echter om haar auto heen en reed recht op de vrouw af. De Rotterdamse belandde hierbij op de motorkap van het voertuig, de bestuurder reed door, waarna de vrouw op de grond viel. Hierbij liep zij enkele lichte verwondingen op.

Meerdere politie-eenheden gingen op zoek naar het betreffende voertuig, maar troffen deze niet meer in de omgeving aan. De Rotterdamse had het kenteken genoteerd, waardoor de eigenaar van het voertuig bekend is. De politie doet verder onderzoek.