Weigering bij horecagelegenheid ontaardt in vechtpartij | Regio15.nl

Weigering bij horecagelegenheid ontaardt in vechtpartij

Den Haag - Een 18-jarige Hagenaar die vrijdagmorgen 23 september rond 01.15 uur de toegang werd geweigerd tot een horecagelegenheid aan het Plein, kreeg het vervolgens aan de stok met twee portiers.

Gewaarschuwde agenten troffen voor de horecagelegenheid twee portiers aan die de Hagenaar vast hielden. De jongen probeerde zich voortdurend los te rukken.

Volgens de portiers wilde de Hagenaar niet accepteren dat hij niet naar binnen mocht, maar liep hij na een gesprek weg met zijn vrienden. Tijdens dit gesprek stelde de Hagenaar zich volgens de portiers agressief op. Na tien minuten keerde de man terug en vertoonde opnieuw vervelend gedrag. Hierop besloten de portiers hem aan te houden, waarop een worsteling ontstond en de man door zijn vrienden werd ontzet. Uiteindelijk lukte het de portiers de man onder controle te krijgen.

De Hagenaar vertelde echter een ander verhaal. Hij was in eerste instantie vertrokken, maar keerde terug om zijn gram te halen. Toen zouden de portiers hem hebben geslagen. Nadat hij zich had losgerukt, werd hij volgens hem even later door de portiers gegrepen en vervolgens ergens mee gewurgd. De 18-jarige Hagenaar wilde aangifte doen tegen de portiers.

De politie onderzoekt het voorval.


Powered by Preisvergleich