Politie zoekt getuigen steekpartij Hoefkade | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen steekpartij Hoefkade

Den Haag - De recherche van Bureau Hoefkade is op zoek naar getuigen van een steekincident op de Hoefkade, waarbij zaterdagmiddag 24 september een 20-jarige Hagenaar gewond raakte.

Rond 16.00 uur ontstond er in een tabakswinkel ruzie tussen een winkelier en een klant. Een medewerker van een nabijgelegen winkel schoot te hulp, waarna de ruzie verder ging op de rijbaan van de Hoefkade. De medewerker die de winkelier te hulp schoot, werd hierbij onder meer in zijn rug gestoken. Hij werd direct naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie startte direct een onderzoek en ging in de omgeving naar de dader op zoek. Op basis van het signalement dat bekend was, werd kort daarna een man aangehouden. Na onderzoek bleek hij echter niks met het incident te maken te hebben en werd hij weer heengezonden.

De politie is nog steeds op zoek naar de dader en roept getuigen op zich te melden. Ook mensen die de verdachte herkennen aan de hand van het volgende signalement worden verzocht contact op te nemen met de recherche van Bureau Hoefkade, op telefoonnummer 0900-8844. Het gaat om een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Tijdens het incident droeg hij een beige/bruine jas tot op de heup met daaronder een zwart shirt, een blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen. Hij is gevlucht in de richt van de Stationsweg (Station Hollands-Spoor).


Powered by Steuernachrichten