Politie zoekt getuigen snelkraak op supermarkt | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen snelkraak op supermarkt

Zoetermeer - De politie onderzoekt een snelkraak bij een supermarkt in Zoetermeer en is daarbij op zoek naar getuigen.

Op de vroege ochtend van zondag 25 september, omstreeks half zeven, wisten de daders een supermarkt aan de Petuniatuin binnen te dringen om er korte tijd later in een auto met een hoeveelheid sigaretten weer vandoor te gaan. De politie begon direct een zoektocht in de omgeving. De daders werden niet aangetroffen, maar wel ontdekten politieagenten op de Anemoontuin een Volkswagen Golf, die eerder was gestolen in Den Haag. Toen in de auto inbrekerswerktuigen bleken te liggen, werd deze voor onderzoek in beslag genomen.

De politie onderzoekt de snelkraak en de mogelijke betrokkenheid daarbij van de aangetroffen Volkswagen. In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Van de daders van de snelkraak is bekend dat het gaat om drie mannen. Een van hen droeg een blauwe spijkerbroek, zwarte schoenen, een zwarte trui met capuchon en witte strepen op de mouw. De man droeg een bivakmuts en had een koevoet bij zich. De tweede dader droeg zwarte schoenen met witte veters. Hij heeft bruin haar dat aan de zijkanten is opgeschoren. De derde dader droeg een zwarte trainingsbroek, een zwart trainingsjack met witte strepen, zwarte schoenen met witte veters en een muts. 

Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.