Politiedag: Bureau Zuiderpark opent deuren | Regio15.nl

Politiedag: Bureau Zuiderpark opent deuren

Den Haag - Zaterdag 8 oktober is de Politiedag. Politiebureau Zuiderpark opent van 10.00 tot 16.00 uur haar deuren voor bezoekers. Jong en oud is welkom om een kijkje in de keuken van de politie te nemen.


De politiehelikopter landt (onder voorbehoud) omstreeks 11.15 uur en blijft hier ongeveer een uur aan grond staan zodat het publiek de gelegenheid heeft deze te bezichtigen.

Preventie
Op het preventieplein kunt u informatie en preventietips vinden over hoe u woninginbrekers buiten de deur kunt houden en hoe u uw auto of fiets het beste kunt achterlaten.

Politievoertuigen
Politieauto’s en -motoren zijn een bekend beeld op de weg. De voertuigen zijn uitgerust met de modernste snufjes. Tijdens de Politiedag kunt u alles van dichtbij bekijken en geven politiemedewerkers uitleg over het gebruik van de voertuigen.

Burgernet
Tijdens de Politiedag is informatie verkrijgbaar over Burgernet en kunt u zich direct aanmelden. Met Burgernet helpt u de politie bij het opsporen van verdachten of het terugvinden van vermiste personen en gestolen voertuigen.

Bureau Levende Have en Forensische Opsporing
Hebt u niet genoeg aan alles wat u gezien heeft bij dit bureau? Dan kunt u ook een kijkje nemen bij Bureau Levende Have. Hier geven ze de hele dag demonstraties met politiehonden en -paarden. Of neem een kijkje in het lab van "CSI Haaglanden" bij Bureau Forensische Opsporing.

Meer informatie:
Kijk voor meer informatie over de 'Politiedag' of voor programma’s van andere politiebureaus die zaterdag 8 oktober open zijn op: www.politie.nl/haaglanden

Politiebureau Zuiderpark is tijdens de 'Politiedag' telefonisch bereikbaar via 0900- 88 44. Ook de noodhulp blijft die dag gewoon doorgang vinden. Indien mensen aangifte willen doen, is het advies dat niet tijdens de open dag te doen, maar bijvoorbeeld later in de week of via internet.

Lees dit bericht op de website: http://www.politiepersberichten.nl/haaglanden/bericht/77662/