Beelden kluiskraak supermarkt bij Opsporing Verzocht | Regio15.nl

Beelden kluiskraak supermarkt bij Opsporing Verzocht

Delft - De recherche van Bureau Delft vraagt dinsdag 4 oktober in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht voor een kluiskraak bij een supermarkt aan de Elzenlaan in Delft, in de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 augustus.

Winkelpersoneel ontdekte dinsdagochtend 16 augustus dat de kluis in het pand was opengebroken. Omdat er geen braakschade aan het pand was, moesten de beelden van de beveiligingscamera's uitsluitsel geven.

Op de camerabeelden is te zien dat de avond ervoor, maandag 15 augustus omstreeks 19.00 uur, twee mannen de supermarkt binnenkomen en direct doorlopen naar het magazijn. Eén van hen verstopt zich in de meterkast en komt ver na sluitingstijd pas tevoorschijn. Nadat hij het alarm onklaar heeft gemaakt, verlaat hij het pand. Enige tijd later komen twee donker geklede mannen met bivakmutsen binnen, breken de kluis open en gaan er met de inhoud vandoor.

Van de verdachten zijn zeer duidelijke camerabeelden beschikbaar, die eerder ook al werden vertoond in het regionale opsporingsprogramma Team West. Klik hier om dat item terug te kijken op het Youtubekanaal van Politie Haaglanden.

Opsporing Verzocht is dinsdag 4 oktober om 21.30 uur te zien bij de Avro op Nederland 1. Woensdag wordt het programma om 13.20 uur herhaald.

(Her-)Kent u de mannen op de getoonde beelden? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Delft via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.