Verdachten mishandeling Betsy Perkstraat aangehouden | Regio15.nl

Verdachten mishandeling Betsy Perkstraat aangehouden

Den Haag - De recherche van Bureau Laak hield dinsdagavond 4 oktober twee Haagse mannen van 29 en 44 jaar aan. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling van een 40-jarige Alphenaar in de Betsy Perkstraat, zondag 21 augustus.

De Alphenaar liep die bewuste zondag omstreeks 20.45 uur in de Betsy Perkstraat toen twee scooters hem uit de richting van de Turkse winkel tegemoet kwamen. Het slachtoffer moest opzij springen om een aanrijding te voorkomen. In een reactie hief de Alphenaar zijn hand omhoog, waarop de bijrijder van één van de scooters afstapte en hem tegen de grond sloeg. Uiteindelijk werd het slachtoffer door zeker 4 en mogelijk zelfs 6 mannen geschopt en geslagen.

De recherche van Bureau Laak vroeg met flyers, een billboard en met een item in het regionale opsporingsprogramma Team West aandacht voor deze zaak. Bij de aanhoudingen dinsdag werden 2 vuurwapens, een hoeveelheid pillen (mogelijk xtc) en de restanten van een hennepkwekerij aangetroffen.

Met deze aanhoudingen is het onderzoek nog niet afgerond. De politie sluit meer aanhoudingen dan ook niet uit.

Bent u getuige geweest van de mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Laak via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.