Getuigen poging diefstal auto gezocht | Regio15.nl

Getuigen poging diefstal auto gezocht

Voorburg - De politie onderzoekt een poging tot diefstal met geweld van de personenauto van een 47-jarige Rijswijker en is daarbij op zoek naar getuigen.

De man wilde donderdag 6 oktober om 18.30 uur vanaf het parkeerterrein onder het NS-station in Voorburg wegrijden. Op het moment dat hij instapte, hoorde de man een harde tik. Hij stapte uit om te kijken wat er aan de hand was en werd direct door een tweetal mannen aangevallen. Het was de man al snel duidelijk dat het om zijn auto ging. Hij riep direct hard om hulp en verzette zich tegen zijn aanvallers. Eén van de mannen probeerden in de auto te stappen en de auto te starten. Toen dat niet lukte, stapte de man weer uit en renden het tweetal weg in de richting van de Kerkstraat en de Herenstraat. Het slachtoffer raakte bij de beroving gewond aan zijn gezicht.

Beide daders hadden het volgende signalement:
Mannen met een donkere huidskleur. Circa 1.65 en 1.70 mtr lang. Eén van hen droeg een gebreide muts. Het slachtoffer had het over mensen met een West Afrikaans uiterlijk. 

Bent u getuige geweest van deze gewelddadige poging tot beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.