Straatroof, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Straatroof, politie zoekt getuigen

Zoetermeer - Een 20-jarige inwoner uit Zoetermeer werd zaterdag 8 oktober om 00.50 uur van zijn telefoon beroofd in de randstadrail.

Bij een halte in de omgeving van het Croesinckplein stapte de dader uit en het slachtoffer met vrienden achtervolgden hem. Op het Croesinckplein werd de aangever en een vriend door vijf donkergekleurde jongens tussen de 14 en 17 jaar mishandeld. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Van de daders is het volgende signalement bekend:
Vijf donker gekleurde jongens in de leeftijd van 14 - 17 jaar. Eén van jongens droeg een zogenaamde bouwvakkersbroek met lange zakken. De broek was aan de bovenzijde blauw van kleur en aan de onderzijde groen. Van een andere verdachte is bekend dat hij kort krullend haar had. De jongen droeg een zwarte spijkerbroek en een bruin leren jas.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Powered by Preisvergleich