Marktkoopman beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Marktkoopman beroofd, politie zoekt getuigen

Delft - De politie onderzoekt een beroving van een 64-jarige marktkoopman uit Den Haag. Drie nog onbekende verdachten beroofden donderdag 13 oktober om 06.00 uur het slachtoffer.

De Hagenaar parkeerde zijn vrachtwagen op de Muyskenslaan om daarna met zijn fiets naar de Markt te rijden. Nog voordat de man kon wegrijden, werd hij door drie personen geslagen en beroofd van zijn persoonlijke eigendommen.
Van de daders is een beperkt signalement bekend. De daders hadden een getinte huidskleur. Zij droegen donkere kleding. Opvallend daarbij is dat in diezelfde nacht omstreeks 02.30 uur op de Mekelweg een 21-jarige Delftenaar eveneens werd beroofd. De politie sluit niet uit dat beide berovingen door dezelfde daders zijn gepleegd.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.