Hagenaar beroofd van gouden ketting ter waarde van 20.000 euro | Regio15.nl

Hagenaar beroofd van gouden ketting ter waarde van 20.000 euro

Den Haag - Een 28-jarige Hagenaar werd woensdag 12 oktober om 18.00 uur het slachtoffer van een straatroof waarbij de daders zijn gouden ketting ter waarde van 20.000 euro wegnamen.

Het slachtoffer liep over de Steijnlaan naar zijn auto die op de hoek met de Engelenburgstraat geparkeerd stond. Toen de man in zijn auto wilde instappen, bemerkte hij dat hij door drie personen werd gevolgd. Nog voor de man kon instappen, pakte één van de mannen hem beet en bedreigde hem met een mes. Terwijl hij werd vastgepakt, maakte een andere man zijn gouden ketting los. De derde man hield vanaf een afstandje 'de zaak' in de gaten. Toen de ketting los was, renden de drie mannen weg in de richting van de Herman Costerstraat.

Van de daders is het volgende signalement bekend.
Drie daders met een Noord-Afrikaanse uiterlijk. Leeftijd 20-25 uur. De man met het mes droeg een zwarte trainingsbroek met drie witte verticale strepen en de drie daders droegen allen een capuchon.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Powered by Steuernachrichten