Gewonde man overleden | Regio15.nl

Gewonde man overleden

Den Haag - De woensdag 12 oktober kort voor middernacht op de Herman Costerstraat aangetroffen zwaargewonde man is donderdagavond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken. De politie is op zoek naar informatie over wat er die avond heeft plaastgevonden.


Direct na het aantrefffen van de zwaargewonde man startte de politie een groot onderzoek. Uit dat onderzoek kwam onder meer zijn identiteit naar voren. Het gaat om de 31-jarige Sylwester Derewonko.

De man had geen vaste woon- en of verblijfplaats, maar was wel met enige regelmaat in Den Haag. De politie heeft tot op heden nog geen idee hoe de man aan zijn verwondingen is gekomen en is daarom dringend op zoek naar getuigen of personen die de politie kunnen helpen helderheid te krijgen in het onderzoek. De politie is met name geintresseerd in getuigen en of verklaringen van personen die hem kort voor het aantreffen op de Herman Costerstraat hebben zien lopen of gesproken.

Heeft u informatie die de politie kan helpen? Neem dan contact op met de politie in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Powered by Finanznachrichten