Politie onderzoekt overval op snackbarhouder | Regio15.nl

Politie onderzoekt overval op snackbarhouder

Delft - De politie onderzoekt een overval op een 45-jarige snackbarhouder. Drie nog onbekende mannen overvielen de man maandag 6 februari om 00.45 uur toen hij vanaf zijn zaak naar zijn auto wilde lopen en beroofden hem van de dagopbrengst.


Het slachtoffer liep vanaf zijn bedrijf aan de Papsouweselaan in de richting van zijn personenauto. Vervolgens werd de man door drie mannen overvallen. Het drietal pakte de man beet en mishandelde hem. Zij wisten uiteindelijk de tas van de man af te pakken en rende met die tas weg in de richting van de Troelstralaan en de Poptahof Noord..

Van de drie daders is het volgende signalement bekend:
Drie mannen in de leeftijd 16-20 jaar met een donkere huidskleur. Het slachtoffer sprak van mannen met een Antiliaans uiterlijk. De mannen droegen donkere kleding. Alle verdachten droegen een jas met een capuchon over het hoofd.

Het slachtoffer werd opgevangen door de agenten en deed aan het bureau zijn verhaal. De politie startte een Burgernetactie.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.