Vanavond in Team West | Regio15.nl

Vanavond in Team West

Haaglanden - In het regionale opsporingsprogramma 'Team West' vraagt Politie Haaglanden woensdagavond aandacht voor meerdere zaken waaronder een straatroof en een inbraak in een lokauto en de vermissing van Sabrina Bettioui.


In de uitzending komen de volgende zaken aan bod. 

Overval Kruidvat aan Het Kleine Loo
Op 31 december 2011 vond er een overval plaats op een filiaal van het Kruidvat in het Kleine Loo. De dader bedreigde het personeel met een wapen en verliet de zaak met een geldbedrag. Op de belden is de dader te zien.

Geweldadige winkeldieven
Zaterdag 14 januari vond er een geweldadige winkeldiefsatl plaats bij de AlbertHeijn aan de Brabantse Turfmarkt. Twee mannen liepen in de winkel waarvan één er levensmiddelen meenam zonder te betalen. Buiten werden zij aangesproken door een medewerker van de beveiliging die onmiddelijk een kaakslag kreeg.

Straatroof Apeldoonselaan
Een brute straatroof vond maandag 23 januari plaats op de Apeldoornselaan. De aangever werd aangesproken en bedreigd door een man die hem dwong zijn telefoon af te geven.

Overval postagentschap Zoetermeer
Drie gemaskerde mannen overvielen 12 januari een postagentschap aan de Hannie Schaftrode. De drie donker gekleurde mannen bedreigden klanten en personeel met een vuurwapen en deden uiteindelijk een greep uit de kassa. Twee reden op en scooter weg, de derde ging er rennend vandoor.

Vermissing
Tot slot in de uitzending aandacht voor de vermissing van de 17-jarige Sabrina Bettioui. het meisje wordt sinds 20 januari vermist.

Uitzendingen
Het opsporingsprogramma wordt elke woensdagavond, direct na het RtvWest-journaal om 17.00 uur, uitgezonden. In de avonduren en de dag erop wordt het progamma enkele keren herhaald. Ook via www.westonline.nl is het programma terug te zien.

Getuigen die het rechercheteam nog niet hebben gesproken of mensen die anderszins informatie hebben over deze zaak worden verzocht contact op te nemen met het recherche van het betreffende Bureau via nummer 0900-8844 .