Politie onderzoekt brandstichting café | Regio15.nl

Politie onderzoekt brandstichting café

Den Haag - De recherche onderzoekt een brand in een café Ogin aan de Beijersstraat op de hoek met de Scheepersstraat. In de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 februari ontstond. Uit onderzoek is vastgesteld dat de brand is aangestoken.


Tegen middernacht ontstond in het café brand. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg en wist een hond die in het pand aanwezig was te redden. Desondanks was de schade aanzienlijk. Enkele buurtbewoners moesten tijdelijk hun huis uit.

Medewerkers van de Forensische Opsporing onderzochten daags na de brand het café. Uit dat onderzoek bleek dat er sprake was van brandstichting. De politie verrichtte inmiddels een uitgebreid buurtonderzoek in de hoop op meer informatie.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze brandstichting of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.