Woensdag in Team West | Regio15.nl

Woensdag in Team West

Den Haag - In het regionale opsporingsprogramma Team West vraagt Politie Haaglanden woensdag 15 februari aandacht voor vijf zaken uit de regio.


Beroving
Allereerst zoekt de recherche van Bureau Zuiderpark naar de verdachten van een beroving van een 15-jarig meisje. Zij werd op 24 oktober vermoedelijk gevolgd vanaf de tramhalte Anna Bijnslaan en werd op de Melis Stokelaan beroofd van haar ketting. Van de vermoedelijke verdachten zijn camerabeelden beschikbaar.

Diefstal I-pad
De recherche van Bureau Jan Hendrikstraat toont camerabeelden van een man die er donderdag 12 januari in slaagde om uit een kleedkamer van een kledingwinkel aan de Wagenstraat een I-pad weg te nemen.

Brandstichting café
In café Ogin op de hoek van de Beijersstraat en de Scheepersstraat werd in de nacht van 8 op 9 februari brand gesticht. De recherche van Bureau De Heemstraat is dringend op zoek naar informatie.

Poging overval
Tot slot is de recherche van Bureau De Heemstraat op zoek naar een jonge man die op zaterdag 25 september probeerde een supermarkt aan de Steijnlaan te overvallen. Ook van deze verdachte zijn camerabeelden beschikbaar en de recherche hoopt op herkenning.

Uitzending
Team West wordt woensdag uitgezonden na het TV West-nieuws van 17.00 uur en daarna gedurende de avond en donderdag overdag nog herhaald. Alle zaken zijn ook terug te zien op de website www.politie.nl/haaglanden/opsporing.

Tips
Herkent u de getoonde personen of heeft u informatie over één van de zaken uit de uitzending? Bel dan met desbetreffende recherche-afdeling via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.