Man beroofd in hotelkamer, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Man beroofd in hotelkamer, politie zoekt getuigen

Den Haag - In de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 februari werd een Russische man in zijn hotelkamer aan de Seinpostduin in Scheveningen beroofd van zijn geld, paspoort en koffer. Het slachtoffer werd daarbij vastgebonden en mishandeld. De recherche stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.


Omstreeks 05.00 uur werd de man wakker van een harde klap en zag hij twee onbekende mannen in zijn hotelkamer staan. De mannen bedreigden hem en bonden zijn voeten vast. Vervolgens komen nog drie mannen de kamer binnen en wordt het slachtoffer gestompt en flink mishandeld. Hierna namen zij zijn portomonnee en koffer mee.

Het slachtoffer wist zichzelf hierna los te maken en de nachtportier te waarschuwen. De politie hoorde vervolgens meerdere personen en startte direct een onderzoek.

Van de verdachten is het volgende signalement:
De 1e verdachte is circa 30 jaar oud, 170-175 cm lang, normaal postuur, kort donker haar en lichtgetint gezicht (zon). Hij droeg een spijkerbroek, zwart leren jack en lichtkleurige sportschoenen.

Tweede verdachte is circa 30 jaar oud, 170-175 mtr lang. De derde man is circa 1.80 mtr lang en droeg een spijkerbroek en donkerkleurige jas. De andere twee verdachten zijn 1.70-175 mtr en droegen spijkerbroeken en donkere jassen en hadden donker haar

Tips? Bel de politie!
De politie sluit niet uiit dat de mannen kort voor de beroving of erna zich in de nabijheid van het hotel (Hotel Noordzee) hebben opgehouden. Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Scheveningen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.