Mishandeling Hollands Spoor: politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Mishandeling Hollands Spoor: politie zoekt getuigen

Den Haag - Een nog onbekende man mishandelde donderdag 16 februari om 22.50 uur op het Stationsplein een 22-jarige Hagenaar. De politie stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.


Ogenschijnlijk zonder enige aanleiding gaf de verdachte het slachtoffer plotseling een kopstoot. Vervolgens rende de dader weg in de richting van de Kraijenhoffstraat en de Hoefkade. Het slachtoffer hield aan de mishandeling letsel aan zijn neus over. De verdachte was een man tussen de 18 en 25 jaar en had een lang en tenger postuur. Hij droeg een donkere broek met een zwart kleurig jack met capuchon. De recherche onderzoekt het incident en maakt daarbij gebruik van opgenomen beelden van het cameratoezicht die de mishandeling registreerde.

Tips? Bel de politie
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Hoefkade via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.