Voetgangster mishandeld, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Voetgangster mishandeld, politie zoekt getuigen

Rijswijk - Een 33-jarige vrouw uit Rijswijk werd zondag 19 februari om 21.50 uur op de Sir Winston Churchilllaan mishandeld door de inzittenden van een zwarte Volkswagen type Golf. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.


Het slachtoffer liep over de Sir Winston Churchilllaan en zag dat twee mannen met een zwarte Volkswagen type Golf een meisje op een witte scooter lastig vielen. De vrouw zag dat de bijrijder uit de auto stapte en het meisje sloeg. Nadat de vrouw hier iets van zei kreeg zij zelf meerdere klappen van de bijrijder. Na de mishandeling van de beide vrouwen reden de mannen in onbekende richting weg. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Identiteit scooterrijdster
Na de mishandeling reed het meisje op de scooter weg in de richting van de Huis te Landelaan. De recherche wil graag met dit meisje in contact komen. Ze reed op een witte scooter met aan de voorzijde een windscherm. Het meisje droeg een witte helm.

Signalement verdachten
Van de bijrijder is het volgende signalement bekend:
Noord-Afrikaanse man van ongeveer 18 jaar oud. De man droeg een donkere jas met capuchon en een bontkraag. Op zijn hoofd droeg hij een wit petje.
De verdachten reden in een zwarte, oud model VW Golf met schade aan het rechter (voor)portier

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.