Man beroofd van smartphone en sleutels | Regio15.nl

Man beroofd van smartphone en sleutels

Den Haag - Onder bedreiging van een vuurwapen is vrijdag 17 februari omstreeks 21.30 uur in een parkeergarage aan de Bogotastraat een man beroofd van zijn smartphone en sleutels. De twee verdachten van de beroving zijn in een zwarte Seat Leon weggereden in de richting van de Mexicosingel.


Het 33-jarige slachtoffer uit Gouda had een afspraak in Den Haag om sieraden te kopen. De verkoper loodste hem vanaf een wegrestaurant in Gouda naar de Bogotastaat. De verkoper vertelde dat hij daar zou wonen. Toen het slachtoffer zijn auto in de parkeergarage parkeerde, zag hij plots twee mannen met bivakmutsen op hem afkomen. In het Frans schreeuwden ze dat hij zijn sleutels en telefoon moest afgeven. Vervolgens reden de beide mannen in een zwarte Seat Leon de parkeergarage uit. Bij de uitgang moesten zij echter enige tijd wachten, omdat een zilverkleurige Mercedes de doorgang versperde.

Oproep getuigen
Bent u getuige geweest van deze beroving of hebt u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Beresteinlaan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.
Ook zou de politie zou graag in contact komen met de bestuurder van de zilverkleurige Mercedes die net voor de overvallers de parkeergarage verliet.