Verdacht pakketje | Regio15.nl

Verdacht pakketje

Wassenaar - Begin van de week keek een 54-jarige bewoner van de Fagelstraat heel vreemd op toen hij zijn brievenbus leegde. In de brievenbus trof hij een pakketje met daarin drugs dat hij afleverde aan het politiebureau. De recherche startte een onderzoek naar de herkomst.


Kort nadat de bewoner van de Fagelstraat melding maakte bij de politie, meldde de eigenlijke ontvanger van de drugs zich bij de bewoner van de Fagelstraat. Deze stuurde de 46-jarige Wassenaarder weg en vertelde dat hij het pakketje bij de politie had gebracht. Voor de 46-jarige man de benen kon nemen was de recherche ter plaatse en konden zij de Wassenaarder aanhouden.

De recherche zette het onderzoek naar de drugs door. In het kader van het onderzoek werden invallen gedaan in woningen gelegen aan de Goudstraat, Stompwijckstraat en Nieuw Rijksdorp. In de verschillende woningen werd met behulp van een drugshond drugs gevonden deze werden inbeslaggenomen. Naast de 46-jarige man hield de politie ook een 54-jarige man uit Wassenaar aan op verdenking van het bezorgen van de drugs. Tegen beide verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt het Openbaar Ministerie beslist op een later moment over hun vervolging.