Getuigen gezocht van straatroof in Raamstraat | Regio15.nl

Getuigen gezocht van straatroof in Raamstraat

Den Haag - Een 26-jarige man uit Zevenhuizen was donderdag 1 maart om 16.40 uur slachtoffer van een gewelddadige straatroof. De politie heeft de straatroof in onderzoek en zoekt getuigen.


De man liep vanuit de Vlamingstraat de Raamstraat in, in de richting van de Grote Marktstraat. Hij had zijn smartphone in zijn hand toen een nog onbekende man de telefoon uit zijn hand trok. Het slachtoffer probeerde dit te voorkomen toen een tweede persoon hem van de andere kant benaderde en een klap in zijn gezicht gaf. Hierop kon hij niet anders dan de telefoon loslaten, waarna de verdachten met de buit wegliepen in de richting van de Grote Marktstraat.

Signalement
De daders waren vermoedelijke twee mannen. Eén daarvan was gekleed in een zwarte jas en spijkerbroek. De ander had een zwarte jas aan.

Tips? Bel de politie
Bent u getuigen geweest van de straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Belt u dan met de recherche van Bureau Jan Hendrikstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Update 16.15 uur: de aangifte blijkt vals te zijn geweest. Er is dus nimmer sprake geweest van een straatroof