Zoekactie naar vermiste 81-jarige | Regio15.nl

Zoekactie naar vermiste 81-jarige

Den Haag - Vandaag gaat op verzoek van de recherche van Bureau Beresteinlaan het dregteam van het KLPD in Den Haag Zuid-West in sloten zoeken naar de vermiste Aga Suleman Mohmmad.


De 81-jarige asielzoeker van Irakese afkomst wordt sinds dinsdag 14 februari vermist. Omstreeks 6.00 uur die ochtend ontdekte zijn zoon, bij wie de man woont omdat hij niet voor zichzelf kan zorgen, dat zijn vader weg was uit de woning aan de Riddersdreef. De man moest zich die dag melden bij het asielzoekerscentrum in ‘s-Gravendeel, maar is daar nooit aangekomen. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van Mohmmad.

Zijn familie en de politie maken zich ernsitg zorgen om zijn welzijn. Inmiddels hangen op station Hollands Spoor (waaronder in de fietstunnel) billboards om aandacht te vragen voor de vermissing van de man. Ook verspreidde Veolia posters in hun bussen, in de hoop dat er een reiziger is die de man sindsdien gezien heeft.


Al eerder is door de politie gezocht in sloten in de omgeving van de Dreven. Om grondiger te kunnen zoeken, wordt vandaag het Landelijk Dregteam van het KLPD ingezet. Zij zullen met onder andere een hond en een boot de sloten afzoeken.


Signalement van de man
1.65 m lang, lichtbruine huidskleur, brildragend, kaal met een beetje grijs haar onderaan het hoofd, lichtbruine ogen, bruin jack, zwarte pantalon, zwart lederen schoenen en een zwarte muts.

Tips
Heeft u Aga Suleman Mohmmad sinds 14 februari nog gezien of weet u waar hij momenteel verblijft, Neemt u dan contact op met de recherche van Bureau Beresteinlaan via nummer 0900-8844.