Man van jas beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Man van jas beroofd, politie zoekt getuigen

Rijswijk - Een 34-jarige Rijswijker werd zondag 11 maart om 19.30 uur op de Dr. H. Colijnlaan van zijn jas beroofd. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.


De man wandelde, met zijn jas over zijn schouder, over het voetpad van de Colijnlaan toen een fietser hem tegemoet reed. Bij het passeren van de wandelaar trok de fietser de jas van zijn schouder en fietste hij weg in de richting van de Huis Te Landelaan. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Signalement
Van de verdachte is het volgende signalement bekend
Man met een Oost-Europees uiterlijk van ongeveer 18 - 25 jaar. De man had een normaal postuur met een lengte van 1.70 - 1.80 mtr. Hij droeg een blwue jeans en een grijs vest. De man had kort haar en hij reed op een donker kleurige mountainbike.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.