Politie onderzoekt schietincident | Regio15.nl

Politie onderzoekt schietincident

Den Haag - De recherche van Bureau Hoefkade onderzoekt een schietincident in de Gerard Doustraat/Tenierstraat, op dinsdagochtend 13 maart net na middernacht. Een 20-jarige Hagenaar werd daarbij geraakt in zijn voet.


Rond middernacht kwam bij de politie een melding binnen van een mogelijke schietpartij. Agenten troffen het slachtoffer aan op de Hobbemastraat. De Hagenaar bleek gewond te zijn aan zijn voet, nadat er op hem geschoten was op de kruising van de Gerard Doustraat met de Tenierstraat ter hoogte van het voetbalveld (Cruyff Court). De man werd naar het ziekenhuis gebracht, om te worden behandeld aan zijn verwondingen.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Mogelijk zijn er meerdere personen en een grijze auto bij betrokken geweest. De politie is daarom op zoek naar getuigen. Mensen die op dinsdagochtend in de omgeving van de Tenierstraat, Gerard Doustraat en Hobbemastraat iets hebben gezien dat (mogelijk) te maken heeft met het schietincident, worden verzocht contact op te nemen met de de recherche van Bureau Hoefkade op telefoonnummer 0900-8844.