Hoogbejaarde vrouw beroofd | Regio15.nl

Hoogbejaarde vrouw beroofd

Voorburg - Een 89-jarige Voorburgse werd maandag 12 maart op straat beroofd van haar sierraden. De vrouw liep om 11.30 uur met haar rollator over de Parkweg toen zij door twee personen werd aangesproken.


De vrouw liep om 11.30 uur met haar rollator over de Parkweg toen zij door twee vrouwen werd aangesproken. Zij vroegen de hoogbejaarde vrouw de weg naar de dichtstbijzijnde apotheek en legden een plattegrond van Voorburg over haar rollator heen. In de verwarring die door het gesprek en de kaartentruc ontstond, werd de vrouw beroofd van een gouden ring, drie gouden armbandjes en een horloge ketting. Hierna maakte het stel zich snel uit de voeten en stapten zij vermoedelijk in een gereedstaande auto.

Die auto stond vermoedelijk (dubbel) op de Parkweg geparkeerd. Hoewel de vrouw slechts een beperkt signalement van de twee vrouwen kan noemen, zoekt de politie getuigen. De twee vrouwen waren circa 20 jaar en waren van Noord-Afrikaanse afkomst.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.