Tas vrouw gestolen | Regio15.nl

Tas vrouw gestolen

Den Haag - Tijdens het boodschappen doen op zaterdag 17 maart omstreeks 15.25 uur is de tas van een 75-jarige Haagse vrouw gestolen. Het slachtoffer had haar tas op haar rollator gezet terwijl zij in een supermarkt aan de Escamplaan liep te winkelen.


In de tas van de vrouw zaten naast persoonlijke bescheiden ook haar huissleutels. Omdat de kans bestond dat de dieven de woning van slachtoffer zouden leeghalen voordat er een nieuw slot in de voordeur zat, hield de politie de woning nauw in het oog. Tijdens deze surveillance zagen agenten dat twee donker gekleurde mannen in een grijze auto veel interesse hadden in de woning van het slachtoffer aan de Albert Rousselstraat. Na een korte achtervolging wisten deze mannen echter te ontkomen.

Oproep getuigen
Bent u getuige geweest van de diefstal van de tas in de supermarkt aan de Escamplaan of heeft u informatie over de twee donker gekleurde mannen die na de diefstal in een grijze auto langzaam reden op of in de omgeving van de Albert Rousselstraat?
Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.