Getuigen zware mishandeling gezocht | Regio15.nl

Getuigen zware mishandeling gezocht

Den Haag -De recherche van Bureau Hoefkade zoekt getuigen van een zware mishandeling op de Van der Helststraat, woensdagmorgen 28 maart omstreeks 02.00 uur.


Een 28-jarige Hagenaar kreeg die nacht ruzie met twee mannen, wat ontaardde in een vechtpartij. Eén van de mannen liep vervolgens een woning binnen en kwam terug naar buiten met een vuurwapen in zijn hand. Daarop koos de Hagenaar het hazenpad. Hij deed bij de politie aangifte van bedreiging. 
In de loop van woensdag bleek echter dat één van de vermoedelijk bij de vechtpartij betrokken mannen, een 20-jarige Hagenaar, mogelijk ernstiger gewond was geraakt dan hij aanvankelijk dacht. Hij werd woensdagavond met hersenletsel opgenomen in het ziekenhuis. De 28-jarige Hagenaar die aangifte deed van de bedreiging, is inmiddels aangehouden als verdachte van de zware mishandeling.

De recherche van Bureau Hoefkade onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Met name twee jongens waarvan uit getuigenverklaringen is gebleken dat zij de vechtpartij hebben gezien, wil de recherche graag spreken. Heeft u informatie over deze zaak of bent u één van de twee jonge mannen die getuige zijn geweest? Dan komt de recherche van Bureau Hoefkade graag met u in contact via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.