Vrouw ernstig gewond bij beroving, recherche zoekt getuigen | Regio15.nl

Vrouw ernstig gewond bij beroving, recherche zoekt getuigen

Den Haag - De recherche van Bureau de Heemstraat onderzoekt de beroving van een 77-jarige Haagse in haar woning aan de Groenteweg vrijdag 30 maart omstreeks 18.20 uur en is op zoek naar getuigen.


Agenten ontvingen een melding van een beroving van een vrouw in haar woning. Het slachtoffer lag achter haar voordeur waardoor het moeilijk was haar te bereiken. De verdachte belde aan en duwde de vrouw hard naar achteren. De verdachte ging er vervolgens vandoor met de portomonee van het slachtoffer. Een alerte getuige rende nog enkele straten achter de belager aan, in de omgeving van de Televisiestraat  verloor hij hem uit het oog.

De vrouw heeft door het incident haar heup gebroken en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Signalement van de verdachte:
Man van vermoedelijk Hindoestaanse of Surinaamse afkomst, rond de 20 jaar oud, dikke donkere winterjas met een capuchon. Droeg daaronder een spijkerbroek.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.